Handige tool: zoekresultaat in het buitenland

 

Hulpmiddel zoeken buitenland

I Search from is een handig hulpmiddel om het zoekresultaat (AdWords Google Search en Organisch) te testen in het buitenland. Bijvoorbeeld om te onderzoeken wat de concurrentie in het buitenland doet in het geval van expansie plannen.

Met dit zoek hulpmiddel kan je het land, de taal en zelfs de plaats selecteren en dus bijvoorbeeld zoeken als iemand in Duitsland of de VS. Het voordeel ten opzichte van het Advertentievoorbeeld programma van AdWords is dat het zoekresultaat “aanklikbaar” is en ook alle extensies goed worden weergegeven.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s