De startpagina van je Google Adwords Account in je eigen stijl!

Google geeft aan dat veel adverteerders een kort overzicht willen zien van hun accountprestaties en belangrijke problemen op de startpagina. Per adverteerder zijn de details met betrekking tot hoe men dit wil zien verschillend. De oude versie van de startpagina was een standaard module en iedereen zag dus dezelfde startpagina. In de nieuwe startpagina kan je zelf instellen welke statistieken je te zien krijgt.

Hoe zag het eruit?
Iedereen kreeg altijd de momentopname van het account te zien aan de hand van verschillende blokken met informatie(zoals meldingen, accountstatus, prestaties van zoekwoorden, enzovoorts). Je kon niet zelf bepalen wat je wel en wat je niet te zien kreeg.

Hoe ziet het er nu uit?
Iedereen krijgt nog steeds de momentopname van het account te zien aan de hand van verschillende blokken met informatie. Je kan nu zelf je voorkeuren instellen en bepalen welke statistieken voor jouw belangrijk zijn en welk je dus direct wil zien. Daarnaast kan je elk blok met informatie desgewenst in- of uitklappen, de kolom aanpassen of andere opties uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat je de startpagina geheel kan inrichten naar je persoonlijke voorkeur en je dus te zien krijgt wat je wil.

Hoe werkt het?
Op het tabblad ‘Campagnes’ staan standaardfilters opgeslagen en deze filters zijn de input voor de informatie die je krijgt op je startpagina. Je kunt op het tabblad ‘Campagnes’ zelf filters toevoegen en/-of verwijderen om je startpagina aan te passen aan je persoonlijke voorkeur.

Stel gratis en vrijblijvend een vraag | Gratis review van uw campagne

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s